Szolgáltatások

Az egészséges életmód elkötelezett híveiként, nélkülözhetetlennek tartjuk a testi és lelki felüdülést. Rendezvényeink célja nem más, mint minőségi szabadidős tevékenységekkel szórakoztatni a kikapcsolódni vágyókat. Szakmai stábunk gondosan összeállított programokkal várja Önöket, legyen szó: Fitness és sport táborok, céges csapatépítő tréningek, tematikus napok, gyermek rekreációs programok vagy karitatív rendezvények

Fitness és rekreációs rendezvényeinken rendkívül változatos mozgásformákkal, új táplálkozási irányzatokkal és a stressz kezelés hatékony módszereivel ismerkedhetnek meg. Nívós prezentereink, tanácsadóink vidám hangulatú programokkal és előadásokkal várják vendégeinket, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a jó hangulatra és a szórakozásra.

Céges napjainkon és csapatépítő tréningeinken igyekszünk alternatív módon összekovácsolni a munkaközösségeket. Igény szerint tervezünk meg minden részletet, ám ha fantáziánkat szabadon engedhetjük, rendhagyó programokkal felkészűlve várjuk a csapatokat. Szabadidős tevékenységek széles tárházát kínáljuk, akár aktív akár passzív igény esetén. Valljuk: A siker titka, a jó munkaerő!

Tematikus- és gyermeknapjainkal is várjuk az adott program iránt érdeklődőket. Rendezvényeinket jelemzik a remek programok, készséges animátor, gördülékeny lebonyolítás és elégedett közönség. A Fit-Active csapat elkötelezett híve a társadalmi szerepvállalásnak. Amellet, hogy tevékenységeink során központi szerep jut az egészséges életmódnak, örömmel teszünk eleget karitatív felkéréseknek.