Az I. Fit-Active rendezvény a testi-lelki felüdülés jegyében

Rendezvényünk célja a hazai fitness ipar jeles képviselőit felvonultató tábor szervezése, ahol minden vendég megtalálhatja a számára megfelelő mozgás- és ismeretanyagot. Táborunkban a mozgás és az egészséges életmód egyéb komponenseivel is megismerkedhetsz.

Katus Attila a Best Body órája mellett, életmód tanácsadással várja a résztvevőket. Interaktív táplálkozási szemináriummal készül Silye Gabriella, aki többek között Cseh Lászlónak (úszás) és Dr. Kiss Gergelynek (vízilabda) is segített a csúcsra jutni.

Prezentereink: Borsos Péter, Simon Szimonetta, Dobrovszki Dani, Kovács Máté, Zólyomi-Zsirkai Noémi, Szalka Andi és Koltai Móni több mint 20 mozgásformát vonultatnak fel párhuzamosan a rendezvény egész ideje alatt.

A kikapcsolódni vágyók a hotel wellness részlegén pihenhetik ki egész napos vagy éjszakás fáradalmaikat. Az órák, valamint a night partyk remek hangulatáért a Flex Bros felelős. A tábor ideje alatt Fit-Active videoklipp forgatás és fotózás. Ha egy felejthetetlen hétvégét szeretnél eltölteni a fitness és a szórakozás jegyében, vár titeket a Fit-Active tábor.

Családosok jelentkezését is várjuk, gyermekprogramjainkról képzett animátoraink gondoskodnak.

A rendezvény időpontja

2015. november 13. délután - 15. délelőtt

Helyszín

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel, Kecskemét
www.granadahotel.hu

Részvételi díj

39.900 Ft
(Fizetési előleg 20.000 Ft, a fennmaradó összeg rendezése a helyszínen.)

Jelentkezni e-mail címünkön dina.danyi@fit-active.hu vagy +36 30 267 3637 telefonszámon, illetve Prezentereinknél személyes befizetéssel lehet.

Helyeink korlátozottak, maximum 150 fő jelentkezését várjuk, vedd fel velünk minél előbb a kapcsolatot!